Sida 1 av 1

Egocigg.se

InläggPostat: tor 02 apr 2020, 10:14
av Puffra
Detta är ingen "svartmålning" mer fakta.

Har handlat härifrån ett antal gånger utan problem, sen senast hände något....
Företaget har bjudit på färska essenser i stora förpackningar till rimliga priser och dessutom med skapliga leveranstider.
Den 2/12 lade jag en beställning (varuvärde runt tusenlappen) betalade och satte mej och väntade.... efter tre VECKOR trodde jag att något allvarligt gått fel, enda kontaktsättet var mail och jag skickade mail , många mail ... dhl vill inte svara och egocigg vill inte svara, i januari får jag äntligen svar, förklaringen var att företaget krympt till en person och denne hade varit bunden till sjukhus efter påstådd trafikolycka, många ursäkter och försäkran om att nu var min order skickad.
En vecka senare får jag sms-avisering om att jag kan hämta mitt gods på Coop..........I Gävle!!!! Jag bor i Stockholm (ca 5km från företagets säte)
Nya och många mail om att mitt gods är felskickat till egocigg, DHL kan inget göra då det äradresserat till rätt gatuadress men fel stad, efter två veckor ytterligare skickas godset automatiskt åter avsändaren, straxt innan detta sker får jag svar från egocigg och nya ursäkter , lovar att skicka ny försändelse genast.
Frågar då om jag kan hämta godset i stället .....inget svar
MEN godset kommer fram, kompensation för allt besvär ingick (två tveksamma juicer av okänt märke) däremot fattades beställda och betalda varor, nu mailat ytterligare tjugo gånger om mitt saknade gods, och gissa vad ... har inte fått något svar.

Nu skiter jag i detta och tar smällen, väljer att i stället varna mina fellow-vapers för detta företag

Mvh
Puffran